När jag för några år sedan insåg att jag var tvungen att jobba större delen av sommaren, började jakten på ett solskydd till min dator för att kunna sitta ute och skriva. Det fanns förslag på stickade sådana, vilket som min gamla syslöjdslärarinna förstår gick bort direkt. Det fanns asfula, jätteklumpiga varianter, och inga alls. Hittade till slut ett UF företag som hade sålt solskydd, men som alla andra UF:are nu lagt ner. Jag kontaktade dock en av de tidigare eleverna, och fick adressen till ett företag i USA som sålde patenterade solskydd.

Fler än jag vill använda datorn i solen, tänkte jag listigt och importerade raskt ett helt gäng. Men de har liksom aldrig blivit riktigt marknadsförda, utan legat där fint inplastade i sin stora kartong. Nu ska de dock upp ur mörkret och ut i ljuset, för att fylla sin funktion. Marknaden är mer mogen idag, verkar det som. De kunder som sett mig använda solskyddet och köpt, är också jättenöjda med produkten.

Eftersom jag inte lyckas lägga in en bild på solskyddet just nu, och är lite i tidsnöd, tycker jag att du ska klicka på den här länken och se hur det monteras och ser ut, både när det är uppfällt och “hoppackat”. http://www.youtube.com/watch?v=S_FCjqv7NzM

Du behöver alltså bara montera solskyddet en gång, eftersom det bara är några millimeter högt hopslaget, och går lätt  med ner i dataväskan. Det heter Compushade, är patenterat, och tillverkat av ultralätt polyethylen som effektivt stänger ute ljusstrålar.

Compushade är också perfekt när du inte vill att medpassagerarna på tåget, bussen eller flyget, ska se vad du skriver, läser eller tittar på.

Detta utmärkta solskydd kostar bara 300 kronor, plus 40 kronor i frakt om du vill ha det skickat. Umeåbor kan kontakta mig per telefon 073 0255 783, så träffas vi och genomför affären.

Du som vill få det skickat, gör en beställning per e-post med önskat antal, namn och leveransadress angiven. Det skickar du till susanne@heltenkelt.eu  Samtidigt sätter du in 340 kronor på bankgiro 5090-9357. Glöm inte skriva ditt namn i meddelanderutan. När jag ser att pengarna har kommit in, vilket brukar ta två bankdagar, postar jag skärmen.

Ha det så skönt i solen!

Comments are closed.